Multibygg

Om Multibygg

Snickare med gipsvägg

Södra Sveriges mest mångsidiga byggföretag

Multibygg startade som ett enmansbolag 2004 och har idag runt 150 anställda. Denna position har vi nått genom hårt arbete där vår enda marknadsföring har varit nöjda kunder som rekommenderat oss till andra. Kompetensen är bred och vi kan genomföra det mesta. Vi handplockar all personal och är noga med att rekrytera regionens skickligaste hantverkare – personer som har ett stort engagemang och som alltid fokuserar på kvalitet och kundnytta.

Både små och stora projekt

Bland våra kunder hittar du privatpersoner, fastighetsbolag, kommersiella företag och hustillverkare. Oavsett kund eller storlek på projektet så har vi samma motto – gör man ett bra jobb så får man ett bra jobb. Vi tillverkar smidesräcken och mindre stålkonstruktioner samt monterar plåt och väggfasader. Vi bygger också privatbostäder, industrier och monteringsfärdiga hus från grunden samt renoverar, bygger till och bygger om befintliga fastigheter.

Kvalitet och flexibilitet

Multibygg står för hög kvalitet och flexibilitet. Vi löser det mesta även vid riktigt knepiga projekt och ser hellre möjligheter än problem. Vi är också måna om goda relationer till våra kunder. För att bidra till den bästa lösningen är vi gärna engagerade i projektet från början till slut. Att hålla tidsplaner är ett viktigt riktmärke för oss och vi arbetar alltid kostnadseffektivt och med stor transparens gentemot kunden.

Miljöfokus och säkerhetstänk

För varje projekt tar vi fram en särskild kvalitets- och miljöplan. Det innebär bland annat att vi väljer rätt byggmaterial och sorterar byggavfallet med hänsyn till miljön. Vi tror att en säker arbetsplats är början på ett bra slutresultat och arbetsmiljön är viktig för oss. Skyddsutrustning och åtgärder som underlättar tunga lyft är exempel på prioriterade områden hos oss.

Ett etiskt förhållningssätt

Vi är stolta över att ha blivit tilldelade en R-Licens! Det är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar företag vilka har ett etiskt förhållningssätt och som aktivt vill arbeta med och uppmärksamma etiken inom sin organisation. Läs mer om R-licens här: https://rlicens.se/

Om R-licensen