Multibygg

Våra tjänster

Multibygg in action

Nybyggnation

Nybyggnation

Vi bygger både lösvirkeshus och monteringsfärdiga bostäder. Samtidigt renoverar vi befintliga fastigheter och uppför från grunden allt från industrifastigheter och butikslokaler till privatbostäder och lägenhetshus.

Multibygg gör det mesta inom byggnation. Vi bygger nytt, renoverar lägenheter och gör anpassade tillbyggnader. Vi omvandlar också lokaler för olika butiker, restauranger och kontor. Ett annat område som vi också fokuserar på är industrilokaler. Oavsett storleken på projektet så har vi samma fokus på kvalitet, miljö och säkerhet.

Underhåll & service

Underhåll och service

Vi på Multibygg jobbar långsiktigt och nära våra kunder. En naturlig del av detta är vårt fokus på underhåll och service. Vi bygger till, bygger om och finns där om du behöver hjälp med ditt fastighetsunderhåll.

När du har anlitat oss en gång kan du alltid använda oss igen för att hantera allt från enstaka dörrar som behöver bytas ut och ombyggnationer av butikslokaler till hela hus som behöver kompletteras eller byggas ut. Vi finns där för både små och stora kunder och erbjuder långsiktiga samarbeten och service anpassad efter behov.

Markarbeten

Markarbete

Vi har en fullvärdig markavdelning och erbjuder det mesta inom markarbeten. När du anlitar oss för en byggnation kan du därför ha en leverantör genom hela processen och få samma höga kvalitet från grund till tak.